Värvet


2013-09-17

Jag vet att jag är sist på bollen men jag vill ändå lägga upp länken till den fantastiska intervjun med Lasse som Värvet presenterade på podcasten.


 

 


Hur kan man älska en man som man inte känner?


Kommentarer
Författare

| Skrivet den 2013-09-18 09:13:41

"Elise"

Åh haha, känner precis samma sak. Hur kan man älska honom så mycket även fast man inte känner honom? Jag ska till Linköping idag för att få skivan signerad, och jag kan inte fatta att jag kommer få träffa honom. Och jag vet inte om jag kommer klara av det, haha... Jag kommer börja gråta, så himla mycket tror jag. Samtidigt har jag alltid varit rädd för att träffa honom, det är så himla himla viktigt att han ska tycka om mig och se hela mig som människa. Men det kommer inte gå vid en hälsning. Jag vet inte om jag ska sluta hoppas eller bara inse att han har sitt liv och jag har mitt och vi kommer förmodligen aldrig dela liv. Jag har tänkt så många gånger när jag är i Stockholm att - tänk om jag stöter på honom? Vad gör jag? Jag är rädd att jag bara skulle springa därifrån för jag tycker om honom för mycket. Jag vill inte att hans första intryck av mig ska va en fråga om en autograf.

Ska du till Linköping idag?

Svar: Förstår exakt vad du menar. Skönt att veta att man inte är ensam! Tyvärr var jag inte på signeringen men har sett till att jag fått ett ex ändå.Berätta gärna din historia hur det var att träffa Lasse. Om du vill kan jag publicera det? Maila isåfall [email protected]
EE


URL: http://elisemikaela.blogg.se
Författare

| Skrivet den 2013-09-18 10:50:15

"Sarah"

Så skönt att få veta att det finns fler med samma känslor inför denna man! Att få lyssna på intervjun med Lasse gav mig en otroligt varm känsla i kroppen samtidigt som jag känner att jag vill ha mer! Vill också få sitta och prata obekymrat med honom.
Förstår precis hur du, Elise, känner med att få träffa honom och be om en autograf. Hur ska han förstå hur mycket han betyder för mig?
Jag vill ta mig till Sthlm på lördag, men eftersom att jag inte delar min kärlek med honom med någon av mina vänner så blir det att åka själv i så fall, vilket jag känner mig tveksam inför, tyvärr :(

Svar: Ja det är skönt att veta att vi är många som känner samma sak. Nästa gång finns det garanterat nån Winnerbäck-fan som du kan åka med om du vill. Jag har själv lärt känna många människor enbart genom Winnerbäck.
EE


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig då?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: