Fredagscover vecka 35


2012-08-31

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?
 

Början på slutet


2012-08-30

Jag är kanske den drömmaren från landet som Lasse sjunger om i Farväl Jupiter. När turnéplanen för sommaren blev officiell så bokade jag mentalt in 7-8 spelningar. Men verkligheten tenderade att bli en annan. Jag såg Lasse på Debaser en svettig fredagskväll i juni, sen blev det Peace & Love en onsdagskväll några veckor senare. Sen blev det, just det, inga fler spelningar. Jag kände mig nöjd helt enkelt. Med Lasses egna ord i öronen bestämde jag mig för att sikta in mig på avslutningen i Linköping. Den magnifika avslutningen. Det har känts långt bort men nu är snart dagen kommen. Känns som rätt beslut ändå när allt kommer omkring, det kan inte bli fel på lördag.
 
och vi får inte vänja oss
för då är allting förstört

I väntans tider..


2012-08-28

Jag befinner mig inte i Stockholm dessa dagar som jag egentligen hade tänkt. Jobbet fick gå före. I väntan på lördagens magnifika avslutning tänkte jag tipsa om en väldigt duktig fotograf; Carina Hedlund. Kika gärna in henens fantastiska bilder på Lasse.
 
Om vi förlorar varanda i vimlet,
så minns att jag står
bakom dig.

Fredagscover vecka 34


2012-08-24

Jag blir lika glad varje gång jag hittar covers på Lasses äldre och bortglömda (?) låtar. Veckans Fredagscover är just en sån; Spöket från demokassetten Lars - och mina damer och herrar.
 

Fredagscover vecka 33


2012-08-17

För dig är en populär låt att göra covers på, kanske inte så konstigt då den är förskräckligt bra. Särskilt denna gillar jag:
 

Fredagscover vecka 32


2012-08-10

Vi gör bäst i att passa på att krama ur det sista av sommaren för innan man vet ordet av så är hösten här. Brustna hjärtans höst.
 
 

Backstage Västerås


2012-08-07

Ulrik efterlyser mammor till att jobba backstage på Winnerbäck. Jag har ingen son som lirar hockey i VIK men funderar på om man skulle ringa ändå. Om jag var Ulrik skulle inte jag publicera mitt mobilnummer på internet sådär med tanke på alla oss tokiga LW-fans.

Fredagscover vecka 31


2012-08-03

Förutom att han har snygga ben så tycker jag att Daniel är bra på att sjunga och borde göra det oftare. Vad tycker ni?