Fredagscover vecka 51


2012-12-21

Med tanke på Lasses medverkan i kvällens program av Tack för musiken har jag valt denna till veckans Fredagscover. Det är alltså LW själv som gör en cover på Gyllene Tiders Honung och guld.
 

Tack för musiken, igen


2012-12-21

21.00 ikväll är det dags igen, då får ni bänka er framför Tvn och SVT1 då Niklas Strömstedt bjuder in till samtal och musicerande i sitt program Tack för musiken. Vi har ju förut fått se Lasse gästa programmet men ikväll är det Anna Ternheim som besöker Niklas, däremot har Anna valt att ta med Lasse som bonusgäst.
Missa inte!
 
 

Programmet sänds även SVT1 24/12, SVT24 26/12 och SVT1 27/12.

 

 


Musikhjälpen


2012-12-14

Sedan sommaren har det liksom infunnit sig en slags Winnebäckisk radioskugga. Vi har tålmodigt väntat på den nya skivan, slitit ut youtube-klippen med de nya låtarna och helt enkelt givit Lasse den tid han behöver för att skapa ännu ett mästerverk.
 
Jag vågarna nog påstå att vi är flera som är rätt svultna och när nyheten kom igår så kändes det som att stöta på ett vattenhåll i Sahara.
 
Lasse auktionera ut en privat spelning till förmån för Musikhjälpens arbete för kampen att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten.
 
Tänkt dig; Södra Teatern den 5 februari, du och 19 kompisar kan luta er tillbaka och njuta av Lasse som exklusivt är där bara för er.
Kittlande tanke, eller hur?
 
Det är det nog många som tycker, i skrivande stund är buder uppe i 47.100 kr !
Och mer lär det nog bli...
 
Jag och några andra håller på att samla ihop ett gäng fans som är beredda att öppna plånboken.
Har du några stora slantar till övers och är intresserad av att vara med på detta så får du gärna maila till [email protected].
 

Fredagscover vecka 50


2012-12-14

Jag har mycket med mig själv, precis som du.
Snart jul kamrater, tiden går så fort! Klämmer in en Fredagscover innan julstressen tar fart på riktigt. 
Om du lämnade mig nu.
 
 
PS. Återkommer senare ikväll angående det aktuella Winnerbäck-läget.

Fredagscover vecka 49


2012-12-07

Det är nåt speciellt med munspel. Och så har ju snön kommit nu och ramar in världen som ett julkort. Vad passar väl inte då bättre än Min älskling har ett hjärta av snö?