Fredagscover vecka 17


2012-04-27

Det kan verka lite horribelt att redan ha funderat ut vilken låt som man vill ska spelas på sin begravning men det är min sista vilja att Kom ihåg mig ska framföras. Precis så som gesisewall framförde denna på sin mormors begravning.


Fredagscover vecka 16


2012-04-20

Veckans fredagscover är av en kille som tidigare figurerat som Fredagscover här på bloggen. Detta är Robert Gran som framför Berätta hur du gör. (Länk till Spotify) En riktig stark cover som ofta får gå på repeat.

Raj Harder -97


2012-04-18

Har du lite tid till övers, närmare bestämt 52 minuter så kan jag rekommendera ett väldigt bra sätt att förvalta dessa. Jag kan knappt komma på ett bättre sätt än att spendera dina närmsta 52 minuter på att titta och framförallt lyssna på denna fantastiska inspelning av en inomhuskonsert från 1 november -97 i Köping vid namn Raj Harder.

Vår egen Lars besjunger hösten och kärleken och det behövs väl inte sägas
men det är helt F A N T A S T I S K T !


När sommaren kommer


2012-04-16

Jag får be om ursäkt för att aktiviteten här på bloggen har varit väldigt låg den senaste tiden. Dessutom missade jag Fredagscovern i fredags då jag varit bortrest ett par dagar. Men bättring utlovas och sakta men säkert närmar vi oss den fantastiska Winnerbäck-sommar som stundar!

På winnerback.se har man meddelat att Anna Järvinen kommer att spela som förband på konsertspelningarna. Det gör hon tillsammans med musikerna från bandet Dungen.

Anna startade sin solokarriär 2003 och har hittills släppt tre album. Hon har även samarbetat med artister och band som Olle Ljungström, Melody Club och Björn Olsson.
Annas musik hittar man på Spotify för er som vill lyssna in er lite. Vill man läsa om Anna kan man göra det på hennes hemsida.

Fredagscover vecka 14


2012-04-06

Jag spelar inte gitarr men önskar att jag gjorde. Då kunde man plocka upp guran och lira lite såhär spontant och avslappnat imorgon. Aldrig riktigt slut av Martin Bodin.