Det är över nu


2013-11-26

Ja nu är det över. Sista tonen för höstturnén 2013 har klingat ut. Lasse har återigen åkt landet runt och berört oss med sin musik på ett sätt som man bara kan genom att uppleva honom live.
Varje gång jag ser och hör Lasse live så berikar det min själ. Självklart var det kul att få höra de nya låtarna från Hosianna men höstens största utropstecken var nog ändå denna.
 
 
 
Vilken är din favorit från turnén?

Kommentarer
Författare

| Skrivet den 2013-11-26 19:15:47

"EH"

Jag tycker att det här var Lasses bästa turné hittills, av alla de som jag har varit på! Helt magiskt på alla sätt!

Favoriterna är många och det är svårt att välja, men "Mareld", "När det blåser från ditt håll" och "Jag är hos dig igen" berörde mig extra djupt.
Nu är det "bara" att hoppas på en turné till sommaren också. ;-)

Författare

| Skrivet den 2013-11-27 19:56:13

"Maria"

Ja, det är ju omöjligt att välja en favorit när man älskar alla hans låtar och de berör en på så olika sätt! Men jag blev väldigt glad när han valde att spela Hos dig igen, det är en av de vackraste sånger jag vet. Hade biljetter i Linköping och var så lyrisk efter konserten att jag direkt bokade biljetter till Stockholm. Jag och en kompis köade och hamnade allra längst fram, precis framför Lasse. Det blev en av de bästa konsertupplevelser jag har haft :-)
Ps tack för din blogg. Det är så kul att få nörda loss här och ändå känna sig normal eftersom du är lika frälst :-)

Författare

| Skrivet den 2013-11-30 18:11:04

"Åsa"

Jag håller med dig! Mareld var nåt i särklass. Jag fick ont i hjärtat när jag hörde den.


URL: http://wessand.blogg.se
Författare

| Skrivet den 2013-12-01 12:08:57

"karin sandgren"

Svårt. Måste bli tre. Mareld, Söndermarken och Hosianna.

Författare

| Skrivet den 2013-12-01 17:15:47

"Stefan"

Håller med Mareld. Bra innan nu en nivå bättre. Och med ljuskronan till. Tänkt på att ljuslågorna rör sig åt fel håll när kronan svänger? medvetet?

Författare

| Skrivet den 2013-12-05 00:25:51

"LinusJ"

Alltså ja, Mareld i denna versionen var ju helt fantastisk. Imponerad av att du trodde jag skulle gilla den ;) Men annars håller jag med de andra, min nya favoritlåt När det blåser från ditt håll är en så grym låt och jättebra live. En annan höjdpunkt var ju videon till Vem som helst blues, även om Lasse fortfarande inte är som vem som helst för mig.


URL: http://jagskullealdrighaen.blogg.se
Författare

| Skrivet den 2013-12-05 10:53:08

"Louise"

Ja, nu är det tyvärr över för den här gången... Jag instämmer i att Mareld var något helt utöver det vanliga, helt magisk. Jag upplevde en fantastisk energi och sanden var samspelta. Jag hoppas innerligt att det inte dröjer allt för länge tills vi får möjlighet att se honom igen! I intervjun som han gjorde i värvet pratade han ju om att han behöver göra ngt annat ett tag. Jag får ont i själen när han säger så... Jag vill bara ha mer!

Tills vidare får vi återuppleva konserter via dvd och youtube och hålla tillgodo med de underbara skivor som finns där hemma!

Ha det gott alla lassefans-vänner därute!!

Louise

Författare

| Skrivet den 2013-12-05 11:02:01

"Louise"

Denna automatiska stavning är ju hopplös.. Men ni förstår kanske ändå.. Bandet menar jag ju såklart inte sanden...

Författare

| Skrivet den 2013-12-06 12:21:06

"EH"

Angående Mareld, -ja den är ju helt fantastisk och så genialt att låta lågorna på ljusen röra sig åt fel håll när ljuskronan svänger!! Bara Lasse kan komma på en sådan sak! Undrar om han vill berätta något särskilt med den detaljen?..
Jag har varit på flera konserter i höst och hela tiden känt att det är något speciellt med den svängande ljuskronan, men inte kommit på vad.
Tack Stefan ( i inlägget härovan ) för att du löste gåtan!

Författare

| Skrivet den 2013-12-06 12:50:19

"EH"

PS! Lasse sjunger ju .."allt är tvärtom.." i Mareld. Min tolkning blir att han vill illustrera detta genom att låta ljuslågorna fladdra "tvärtom", åt fel håll.

Författare

| Skrivet den 2013-12-21 22:42:46

"stina"

Säger som någon ovan att jag fick ont i hjärtat av Mareld versionen...såå bra att jag inte kan klä det i ord men mitt inre höll på att brista..
Önskar så att Lasse släpper denna versionen och likaså Köpte en kostym, den saknade jag på Hosianna..
Vill också bara ha mer och känns mycket svårt ifall han nu gör ett längre uppehåll. Mannen är ju beroendeframkallande <3
Gillade För Dig och det han sa väldigt mycket med. Det enda negativa är ju att det tar slut alldeles för fort bara..det kommer ingen dvd från denna konsert?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig då?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: