Alexander Bard behöver en kram


2013-08-26

Jag tycker att sådana som Alexander Bard behöver en kram.

 

 


Kommentarer
Författare

| Skrivet den 2013-08-27 13:27:52

"Anna"

Hittade din blogg via Lasses fb-sida och kan bara hålla med dig.
Eller så är det Alexander Bard som borde utrotas.
Och din recension av invigningen stämmer så bra.
Underbart är kort, men vi kan se fram emot hösten!

Svar: Vad kul att du hittat hit och att du gillade recensionen. Välkommen tillbaka och kanske ses vi på någon konsert i höst!
EE

Författare

| Skrivet den 2013-08-27 19:30:36

""EH""

Både Lasse och Alexander Bard behöver nog varsin kram. (Och alla vi andra också...)
-Det var det värsta och grövsta påhoppet jag någonsin läst! Bard är såååååå fruktansvärt pinsam och obehagligt grov i truten när något inte behagar honom. VEM tror han att han är?? Varför behöver man publicera sådan skit i Nöjesbladet???? (Och det är väl detta fenomen som Lasse sjunger om i några av sina fina sånger, om tidningarnas bla-ha-bla-ha?!)
Även om Alexander Bard inte gillar någons musik (eller annat vad det än kan gälla) kan man visa respekt för den person man kritiserar och för dennes yrkesutövning. Det är en konst att välja sina ord och ge konstruktiv kritik och detta behärskar tydligen inte Bard. Emotionell intelligens verkar fattas honom eller också döljer han den mycket väl.
Bards uttalande borde bara tigas ihjäl, han är inte värd någon uppmärksamhet ALLS... (Trist att hans grova påhopp ska få "smutsa ner" din fina blogg, tycker jag!) Med vänliga hälsningar och tack för ordet!

Svar: Du har självklart rätt. Däremot kan jag tycka att uttalandet är så patetiskt att man bara kan rycka på axlarna åt det. Bard verkar bara vilja provocera och skapa rubriker. Kanske att det "smutsar ner" bloggen. Jag ska genast publicera något fint som överskuggar detta! /E
EE


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig då?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: